D1 17-18 versie website 1-3.jpg H1 17-18.jpg Jeugdactiefoto GHHC.jpg _B9A0334 lr.jpg _B9A0502 lr.jpg _B9A0892 lr.jpg _B9A0926 lr.jpg _B9A0934 lr.jpg _B9A0949 lr.jpg _B9A0978 lr.jpg _B9A0982 lr.jpg _B9A5367-l.jpg _B9A5458-l.jpg _B9A6196-l.jpg _B9A6212-l.jpg
 

Zondag 17-09-17

19-9 Afgelopen weekend hebben ons Dames 1  & Heren 1  geen punten gepakt. De heren hebben helaas met 2-1 verloren van Zwart-Wit en de dames met een 8-0 tegen Den Bosch.
Bekijk hier de hoogtepunten van de dames wedstrijd.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Gebitsbeschermers ophalen

16-9 Het afdrukken was weer razend populair en dit heeft geleid tot 110 mooie bitjes en een prachtige opbrengst voor ons goede doel Stichting Jarige Job. Mede door een royale donatie van Ortholab Friesland, was de opbrengst ruim 650 euro, en kunnen 22 kinderen (eindelijk) hun verjaardag vieren! De gebitsbeschermers liggen klaar in het clubhuis van GHHC op zaterdag 23 september om 14 uur. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Update kleedkamers

13-9 Er wordt hard gewerkt aan de verbouwing en uitbreiding van onze kleedkamers. Dat vordert gestaag, maar heeft nog wel wat tijd nodig. Helaas zijn de kleedkamers nog een aantal weken niet beschikbaar. Er kan dus ook nog niet worden gedoucht. We moeten even door deze zure appel heen, maar dan hebben we het straks wel op orde!

En daarover gesproken: net als voor het clubhuis,

Lees verder

Nieuws afbeelding

Spelregelcafé 12 oktober

9-9 "Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.
Ook vorig seizoen heb je ervoor gezorgd dat alle spelers lekker hun wedstrijden hebben kunnen spelen. Daar willen we je hiervoor bedanken. 

In het kader van de Week van de Scheidsrechter organiseren wij speciaal voor alle scheidsrechters een  spelregelcafé . Graag willen we j

Lees verder

Nieuws afbeelding

Beoogd bestuurslid stelt zich voor: Lucas Leliveld

8-9 Tijdens de aankomende ALV op 25 september nemen we afscheid van Leon Fock als bestuurslid. Het is gelukkig al gelukt in zijn opvolging te voorzien. Lucas Leliveld is bereid de vacature in te vullen, uiteraard als de ALV daarmee instemt. Lucas stelt zich hieronder alvast voor:
"Ik ben in 's Gravenhage geboren op 5 mei 1965 en daar heb ik ook mijn lagere school doorlopen. De middelbare

Lees verder

Nieuws afbeelding

Algemene ledenvergadering op 25 september 2017

6-9 Het bestuur nodigt de bijzondere leden, de leden en de ouders/verzorgers van onze jeugdleden van harte uit voor de Algemene ledenvergadering, welke wordt gehouden op 25 september 2017 om 20.00 uur in ons clubhuis aan de Kerklaan in Haren.

Het is de reguliere jaarvergadering, waarin het bestuur onder andere verslag doet van het afgelopen verenigingsjaar en de begroting voor het aank

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe kleding met je hele team

26-8 Met je team iets regelen met kleding, tassen of andere attributen? Sponsor gevonden? ALTIJD EERST OVERLEG MET DE CLUB ( kleding@ghhc.nl )!
Nu de teamindeling bekend is gaan teams op zoek naar een sponsor. Hoe gaaf is het om er met je team hetzelfde uit te zien! Om het bestellen en bedrukken van kleding in teamverband zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen leggen we de regels nog

Lees verder

Nieuws afbeelding

Oproep: barhoofd(en) voor zaterdag

22-8 Wij zijn op zoek naar uitbreiding van het aantal barhoofd(en) op zaterdag voor de barcommissie. Wat houdt de functie in:
Als barhoofd werk je de bardienst in. We hebben in de commissie de taken verdeeld in een openen of sluiten van bar/clubhuis. Je bent ongeveer 1x in de maand aan de beurt om barhoofd op zaterdag te zijn.
Als je opent dan begin je rond 8:00

Lees verder

Nieuws afbeelding

Zondagochtend Technische Training

16-7 Op zondagmorgen gaan we iets heel leuks doen!
De datum waarop de zondag-training start is 17 september
Een extra technische training voor alle kinderen van onze club uit de F-jes tot en met B. Onder leiding van Angela en Dick kan je iedere zondagmorgen van 9.30 tot 10.15 uur op het waterveld trainen om beter te worden. Geen partijtjes maar oefeningen waar je echt iets van

Lees verder

Hoofdsponsor

Webshop