D1 17-18 versie website 1-3.jpg H1 17-18 tbv site.jpg Jeugdactiefoto GHHC.jpg _B9A0334 lr.jpg _B9A0502 lr.jpg _B9A0892 lr.jpg _B9A0926 lr.jpg _B9A0934 lr.jpg _B9A0949 lr.jpg _B9A0978 lr.jpg _B9A0982 lr.jpg _B9A5367-l.jpg _B9A5458-l.jpg _B9A6196-l.jpg _B9A6212-l.jpg
 
Sponsoring

Bert Bunnik benoemd tot landelijk manager Hockey Academy

Nieuws afbeelding 7-10

Bert Bunnik is per 1 september jl. Helen Lejeune – Van der Ben opgevolgd als landelijk manager van de Hockey Academie. 

De Hockey Academie, een initiatief dat ABN AMRO en EIFFEL in 2009 startten, richt zich op talentontwikkeling. Jonge hockeytalenten krijgen naast de trainingen op de eigen club bij zes landelijke topclubs extra trainingen van hockeytoppers en worden zo persoonlijk begeleid in hun ambitie om de top te bereiken. 


Met de aanstelling van Bert als landelijk manager haalt de Hockey Academie een schat aan ervaring binnen. Bert heeft een imposante (bestuurlijke) carrière in het bedrijfsleven, de zorg en de sport achter de rug. Hij is een hockeyinsider, met nationale en internationale coachings- en trainingservaring. Bert was onder andere succesvol trainer-coach bij Laren, SCHC, Bloemendaal, Gooische, Pinoke en Zwolle. Ook was hij bondscoach van de Nederlandse jongensjeugd en assistent-bondscoach van het Nederlands heren team. Hij heeft tweemaal deelgenomen aan de Olympische spelen: eerst als bondscoach van de Spaanse heren en later als bondscoach van de heren van Pakistan. Bert was drie jaar technisch directeur van de KNHB. Hij heeft veel cursussen gegeven voor KNHB, FIH, EHF en IOC en is coach educator voor de World Academy of Sports. Bert is vanuit HC Zwolle bekend met de Hockey Academie, want hij heeft die zelf opgezet en staat te popelen om de Hockey Academie verder kwalitatief uit te bouwen. Hij zegt hierover zelf: "Laten we talent een extra boost geven. De kids verdienen dat in deze mooie sport met zoveel ontwikkelingen, dan blijven we aan de top!” 
persbericht van onze hoofdsponsor ABN AMRO Bank

Hoofdsponsor

Webshop