D1 17-18 versie website 1-3.jpg H1 17-18 tbv site.jpg Jeugdactiefoto GHHC.jpg Top Sportdag banner 2.png _B9A0334 lr.jpg _B9A0502 lr.jpg _B9A0892 lr.jpg _B9A0926 lr.jpg _B9A0934 lr.jpg _B9A0940.png _B9A0949 lr.jpg _B9A0978 lr.jpg _B9A0982 lr.jpg _B9A5367-l.jpg _B9A5458-l.jpg _B9A6196-l.jpg _B9A6212-l.jpg
 

Trimhockey

Trimhockey
 
Trimhockey zaterdag
Het trimhockey is ooit ingesteld door onze voormalige voorzitter Siebe Visser en bestaat inmiddels meer dan 10 jaar, en nog steeds onder de enthousiaste leiding van Astrid van Dijk, destijds een van de basisspeelsters van Dames I.
 
 
De deelnemers aan het trimhockey verzamelen zich elke zaterdagochtend om 8.30u voor een half uur fitness gevolgd door een partijtje onderling hockey tot plm. 9.30u. Daarna volgt er koffie en gaat iedereen tegen tienen weer zijns weegs.
 
Iedereen kan vrijblijvend komen meedoen en aanblijven tegen een aangepaste contributie. Er wordt geen winterstop gehouden, maar wel een zomerstop van 6-8 weken. Ouders die het ouderhockey op dinsdag goed bevalt zouden hier ook welkom zijn.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Pax Willemse, p.h.b.willemse@home.nl.

Dames trimhockey
Heb je vroeger gehockeyd en zou je wel weer regelmatig willen spelen zonder een vast competitieritme elke zondag? Misschien is trimhockey dan iets voor jou!
 
Trimhockey is voor iedereen, van beginner tot ervaren hockeyer. De trimtraining bestaat uit een warming-up, daarna wordt er uitgebreid aandacht besteed aan oefeningen voor techniek, conditie en tactisch inzicht. Vervolgens wordt er onderling een wedstrijdje op een heel of half veld gespeeld (afhankelijk van de opkomst) . Na de training hebben we een gezellige ”nazit” in het clubhuis. Bij voldoende animo spelen we naast de trainingen een paar keer per jaar een wedstrijd tegen een ander trimhockeyteam  in de regio of nemen we deel aan een trimhockeytoernooi elders in het land. Deelname  aan deze wedstrijden is vrijwillig. De trainingen worden voorbereid en gegeven door Inge de Graaf.
 
Er wordt getraind op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.15. Het hele jaar wordt er getraind, met uitzondering van de basisschoolvakanties en als de weersomstandigheden het niet toelaten.
 
Mocht je interesse hebben, dan ben je van harte welkom op de vrijdagochtend. Wil je eerst meer informatie, stuur dan een mail naar Inge Swelm-de Graaf, ingedegraaf@online.nl.

Tot ziens bij het trimhockey!
 

Hoofdsponsor

Webshop