20211022 teamfotos voor website -DAMES1.jpg 20211022 teamfotos voor website -HEREN1.jpg Clubhuis GHHC Haren kopse kant - kopie.jpg Clubhuis GHHC Haren.jpg Strafcorner-header.jpg _2xs9109_buddies h1 en d1 â©eb2019.png _B9A0334 lr.jpg _B9A0502 lr.jpg _B9A0892 lr.jpg _B9A0926 lr.jpg _B9A0934 lr.jpg _B9A0978 lr.jpg _B9A0982 lr.jpg _B9A6576.jpg _B9A6592.jpg _b9a6976-1.jpg _B9A6999.jpg _B9A7257.jpg _p20171126-_B9A7386.jpg _Y20171126-_B9A7459.jpg _Z20171126-_B9A7340.jpg
 

Selectiebeleid

De Jongste Jeugd

De F en 6E-teams worden niet op sterkte ingedeeld. Conform de richtlijnen van de KNHB wordt gestreefd naar een indeling waarbij deze jeugdteams van een zo gelijk mogelijk niveau zijn. Er kan helaas niet altijd rekening gehouden worden met vriendjes, vriendinnetjes school en/of woonplaats. Bij de indeling van de 8E-teams wordt gekeken naar/rekening gehouden met de beleving van het kind. 

 

De Elftaljeugd

Vanaf de D-leeftijd (10 jaar) wordt bij GHHC Groningen geselecteerd. De indeling van de selectieteams valt onder de verantwoordelijkheid van de technische staf. De indeling van de overige jeugdteams valt onder de verantwoordelijkheid van de jeugdcommissie.

 

Selectiebeleid

Het selectiebeleid gaat uit van een selectieproces gedurende het hele seizoen. Dat betekent dat keuzes niet alleen worden gemaakt tijden de selectietrainingen in juni. Er wordt door het hele jaar heen intensief gekeken naar de ontwikkelingen van spelers. Spelers die zich bijzonder goed ontwikkelen krijgen de mogelijkheid om een aantal keren mee te trainen met een hoger team. Door de beoordelingen van trainers en coaches is er aan het einde van het seizoen een goed beeld van de gehele lichting. Op basis hiervan worden spelers uitgenodigd voor de selectietrainingen. Deze vinden plaats in juni. De data en tijden waarop de selectietrainingen plaats vinden worden in april/mei op de site bekend gemaakt.

In elke categorie krijgen de spelers een uitnodiging om deel te nemen aan de selecties van het eerste of tweede team. De uitnodiging vindt eveneens plaats op de website en niet persoonlijk. Als een speler niet op de lijst staat maar wel wil mee doen kan hij/zij contact opnemen met de Technische Staf. De selectietrainingen worden verzorgd door Julian Steen.

Een uitnodiging voor deelname aan de selecties garandeert op geen enkele wijze een plaats in deze teams.

 

Meetrainen met hoger team

Indien gedurende het hockeyseizoen in een team spelers zitten die zich op hockeytechnisch niveau en inzet goed ontwikkelen, worden deze spelers uitgenodigd om in een blok van een paar weken één keer in de week met een hoger team mee te trainen. Wie hiervoor in aanmerking komt, wordt in gezamenlijk overleg bepaald door technisch managers en trainers /coaches. Uitnodigingen voor het bijwonen van trainingen met een hoger team garandeert op geen enkele wijze een plaats in deze teams.

 

Beoordeling van trainers en coaches

Aan de coaches en trainers van 8E, 8D, D, C, B en A teams wordt in april gevraagd een beoordelingsformulier in te vullen met hun bevindingen van de prestaties van de individuele spelers/speelsters. De coaches en trainers kunnen spelers en speelsters die zich op hockeytechnisch en inzet goed hebben ontwikkeld opgeven bij de technische staf voor de selectietrainingen in juni.


Informatieavond selectiebeleid

Jaarlijks wordt tegen het einde van het seizoen een bijeenkomst georganiseerd voor de ouders waarin het selectiebeleid van de club wordt toegelicht. Deze avond wordt aangekondigd op de site en de ouders krijgen via de coördinatoren van de jeugdcommissie een uitnodiging.

 

 

Hoofdsponsor

Evenementen

Augustus
  • 23 augustus - start trainingen alle teams

September
Webshop