Golddiggersugardaddy-party-GHHC-2020.jpg
 

Sponsoring bij GHHC "Groningen"

GHHC "Groningen” combineert de kracht van één van de grootse breedtesportverenigingen in het Noorden met topsport prestaties op landelijk niveau.

Actieve participatie van sponsoren versterkt de club niet alleen financieel, zij ondersteunt de doelstellingen van de sponsor en verhoogt de uitstraling en het participatieniveau.

GHHC is de grootste vereniging in het Noorden die op unieke wijze breedtesport en topsport weet te combineren. Een nog steeds groeiend ledenbestand van 1100 leden in 65 teams zorgt voor een hoog activiteitenniveau en geeft ons tevens de basis voor prestaties op landelijk niveau. Alle eerste jeugd teams spelen in de landelijke competitie (inclusief NK’s en ICC’s), en natuurlijk speelt Dames 1 in de hoofdklasse en Heren 1 in de overgangsklasse!

GHHC is ambitieus en voorziet een verdere groei in leden en prestaties. Ook verder vernieuwing van haar faciliteiten staat op de agenda. Zonder de actieve bijdrage van onze sponsoren is dit alles niet mogelijk. Voor GHHC is de relatie met haar sponsoren dan ook niet vrijblijvend maar:

• Toegankelijk: voor iedereen, vanaf € 1,=

• Participerend: gemeenschappelijke acties die het verenigingsleven verrijken en de "business” doelstellingen van de sponsor ondersteunen

• Maatschappelijk: jeugd & sport & prestatie & G-Hockey

• Welwillend: ook sympathie voor sport en club

Of uw doelstelling nu wervend, transactiegericht of het vergoten van uw naamsbekendheid is, GHHC beschikt over een groot aantal middelen en processen om hieraan invulling te geven. Gerichte acties via het sponsorportaal, narrow-casting in het clubhuis en teamsponsoring zijn maar een paar voorbeelden.

De Super Sundays en het jaarlijkse sponsordiner met onze eerste dames- en herenteams bieden volop gelegenheid tot netwerken en gezelligheid.

Natuurlijk zijn wij te allen tijde bereid om ons beleid en de mogelijkheden voor u nader te bespreken. Voor een eerste kennismaking met de mogelijkheden, klik hier.

Leon Fock

Sponsorcommissie GHHC "Groningen”

 

Hoofdsponsor

EvenementenVrijdag 28 februari - Themafeest Golddiggers en Sugardaddy's

Zondag 8 maart - ABN AMRO Super Sunday en huldiging zaalkampioenen

Zondag 22 maart - Super Sunday 

Zondag 29 maart - Zomertijd 

Vrijdag 3 april - Pubquiz

Zondag 5 april - Super Sunday 

Zaterdag 29 april - Super Jeugd Hockeydag 

Zondag 3 mei - Super Sunday 

Zondag 17 mei - Super Sunday Webshop