Clubhuis GHHC Haren kopse kant - kopie.jpg Clubhuis GHHC Haren.jpg GHHC Groningen - Dames 1 2020-2021.jpeg Strafcorner-header.jpg Teamfoto GHHC H1 2020 2021 header.jpg _2xs9109_buddies h1 en d1 â©eb2019.png _B9A0334 lr.jpg _B9A0502 lr.jpg _B9A0892 lr.jpg _B9A0926 lr.jpg _B9A0934 lr.jpg _B9A0978 lr.jpg _B9A0982 lr.jpg _B9A6576.jpg _B9A6592.jpg _b9a6976-1.jpg _B9A6999.jpg _B9A7257.jpg _p20171126-_B9A7386.jpg _Y20171126-_B9A7459.jpg _Z20171126-_B9A7340.jpg
 

sponsors_kleding

Teamsponsoring

Op deze pagina vindt u alle informatie over het sponsoren van kleding door middel van teamsponsoring. Maak uw keuze uit het onderstaande rijtje of blader de hele pagina door om alle informatie te bekijken.

 
Verbonden zijn met een team
 
Hockeyclub GHHC Groningen bestaat uit ongeveer 75 verschillende teams. Het sponsoren van een club van bijna 1300 leden als geheel biedt niet dezelfde mogelijkheden en zeker niet hetzelfde gevoel als het specifiek sponsoren van een bepaald team. Om deze reden is het mogelijk om één van de teams van GHHC Groningen als ‘clubje binnen de club’ specifiek te sponsoren middels teamsponsoring. Teamsponsoring betekent meestal kledingsponsoring; een team komt naar de club in een bepaalde (clubspecifieke) outfit en speelt haar wedstrijden in het officiële tenue van GHHC Groningen, beschikbaar gesteld door de sponsor.

Al een heel aantal jaren presenteert GHHC Groningen zich als gehele club in een uniforme kledinglijn. Dit betekent dat alle teams er sindsdien hetzelfde uitzien; een uniek platform van meer bijna 1300 personen waar u zich als sponsor aan kunt binden. Om teamsponsoring door middel van kleding inzichtelijker te maken zijn er kledingpakketten samengesteld.
 
 


 
De kledingpakketten
 
Om teamsponsoring door middel van kleding inzichtelijker te maken zijn er kledingpakketten samengesteld.
 • De kledingpakketten zijn verkrijgbaar voor een vast bedrag, uitgaande van een team van maximaal 15 personen. Teams van de jongste jeugd bestaan uit 6 of 8-tallen. Voor deze teams wordt één en ander in overleg bepaald.
 • Meerkosten voor extra personen zijn gebaseerd op de winkelprijzen van de kleding.
 • Het sponsoren van een team kan ook door 2 of 3 sponsoren gezamenlijk gebeuren.
 • De kosten voor het bedrukken van de kleding zijn niet opgenomen in de pakketprijzen omdat deze afhankelijk zijn van de soort bedrukking.
 • De looptijd van een sponsorovereenkomst is 1 jaar. Elk jaar dat de kleding na dat jaar nog gedragen wordt, betaalt de sponsor een bijdrage van € 300,00. Ieder daarop volgend jaar geldt hetzelfde.
 • Na afloop van het contract kan de sponsor ervoor kiezen de kleding in eigendom over te dragen aan de spelers. Echter:
  • kleding met sponsoruitingen mag alleen gedragen worden zolang de betreffende sponsor een overeenkomst met de club heeft. Bovendien mag de kleding slechts als geheel team gedragen worden: dus allemaal hetzelfde shirt.
 • Het aangaan van teamsponsoring dient altijd via de kledingcommissie te lopen en alle teams dienen gebruik te maken van de uniforme clubkleding.
 • De kleding wordt geleverd via GHHC door een derde partij (ClubColors). Het is niet mogelijk dat Sponsor zelf de kleding aanlevert.
 • De bedrukking van de kleding zal in opdracht van GHHC door een derde partij (Printprofs) uitgevoerd worden. Het is niet mogelijk dat Sponsor zelf zorg draagt voor de bedrukking.
 • De communicatie met de derde partijen verloopt via de kledingcommissie. Het is niet de bedoeling dat teams of teamsponsoren rechtstreeks kleding en/of bedrukking met deze partijen regelen.
Gekozen kan worden uit verschillende pakketten:Eventuele andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar met onze kledingcommissie. Mocht u geïnteresseerd zijn u te verbinden aan een bepaald team, dan horen wij dit graag. Samen zullen we er dan voor zorgen dat het team er volgend jaar fantastisch bijloopt.
 
 
De kleding
 
Een van de redenen voor de huidige kledinglijn van de club is de uniformiteit van de leden. Mede hierdoor is eerder gekozen om ook een lijn te trekken in de trainingspakken van gesponsorde teams en daarnaast zal de bedrukking van de kleding bij alle teams op dezelfde manier gebeuren (formaat, lettertype, kleur namen en rugnummers, etc). Op de website van ClubColors is de verschillende clubkleding te raadplegen: https://www.clubcolors.nl/club/groningen/ De wedstrijdkleding van GHHC Groningen ziet u op onderstaande foto. Dit is de verplichte wedstrijdkleding voor alle teams. 


Naast de wedstrijdkleding bestaat er de mogelijkheid om als team in hetzelfde trainingspak te lopen. 
 

 
De bedrukking
 
Het bedrukken van de kleding is niet verplicht. Echter, wordt ervoor gekozen de kleding wel te bedrukken, dan gelden hiervoor enkele regels. Hierbij valt te denken aan een bepaalde grootte van het rugnummer, de plek voor de sponsor, lettertype etc. U dient de aanwijzingen van de kledingcommissie te volgen. De pakketprijzen voor het bedrukken van de clubkleding zijn beschikbaar bij de kledingcommissie.
 
 
Hoe nu verder?
 
Bij de start van elk seizoen wordt het stappenplan en de sponsorovereenkomst via de coördinatoren van de jeugdcommissie, technische staf en seniorencommissie verspreid aan alle team. Mocht u het niet ontvangen hebben, kunt u een mail sturen naar [email protected] en zal het alsnog verstuurd worden. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de kledingcommissie, via [email protected].


 

Hoofdsponsor

Evenementen

Augustus

September

 • 28 september - ALV
Webshop