Golddiggersugardaddy-party-GHHC-2020.jpg
 
Algemeen

Elektrisch rolstoelhockeyteam GHHC Groningen gaat van start

Nieuws afbeelding 31-10

Zaterdag 2 november organiseert GHHC Groningen de eerste wedstrijddag van de elektrische rolstoel hockey (e-hockey) competitie. In het Beatrixoord in Haren nemen 14 teams uit de regio Noord Oost het tegen elkaar op.

 

E-hockey nieuw bij GHHC Groningen

Het bestaande Groninger elektronisch hockeyteam zocht een club waar sportieve ambities samengaan met de mogelijkheid om het team te laten groeien. Trainer en aanvoerder Wesley Ferwerda klopte hiervoor aan bij GHHC Groningen. De club reageerde positief en sinds deze zomer speelt het Groninger e-hockeyteam dan ook in de kleuren van GHHC Groningen.

 

Hockey voor iedereen op elk niveau

"Het doel van onze vereniging is om zoveel mogelijk mensen op hun eigen niveau te laten sporten. E-hockey is een sport die inspeelt op de behoefte van lichamelijk gehandicapte jongeren om aan sport te doen. Wij zien dit e-hockeyteam dan ook als een aanwinst voor de club”, aldus Maurice de Wilde, voorzitter van GHHC Groningen. "Met behulp van onze vrijwilligers, de hockeybond, Sport050 en stichting BEA en sponsor Mobility Products gaan we het team een goed thuis bieden. Doelstelling is om in de komende jaren dit team te laten groeien tot meerdere teams.” 

 

Wedstrijddag op 2 november

Aanstaande zaterdag is de eerste wedstrijddag vanaf 11.00 uur in Beatrixoord. De andere 4 wedstrijddagen worden georganiseerd door de andere clubs in de regio Noord Oost. 


Kom je onze e-hockeyers aanmoedigen?

Hoofdsponsor

EvenementenVrijdag 28 februari - Themafeest Golddiggers en Sugardaddy's

Zondag 8 maart - ABN AMRO Super Sunday en huldiging zaalkampioenen

Zondag 22 maart - Super Sunday 

Zondag 29 maart - Zomertijd 

Vrijdag 3 april - Pubquiz

Zondag 5 april - Super Sunday 

Zaterdag 29 april - Super Jeugd Hockeydag 

Zondag 3 mei - Super Sunday 

Zondag 17 mei - Super Sunday Webshop