Clubhuis GHHC Haren kopse kant - kopie.jpg Clubhuis GHHC Haren.jpg GHHC Groningen - Dames 1 2020-2021.jpeg Strafcorner-header.jpg Teamfoto GHHC H1 2020 2021 header.jpg _2xs9109_buddies h1 en d1 â©eb2019.png _B9A0334 lr.jpg _B9A0502 lr.jpg _B9A0892 lr.jpg _B9A0926 lr.jpg _B9A0934 lr.jpg _B9A0978 lr.jpg _B9A0982 lr.jpg _B9A6576.jpg _B9A6592.jpg _b9a6976-1.jpg _B9A6999.jpg _B9A7257.jpg _p20171126-_B9A7386.jpg _Y20171126-_B9A7459.jpg _Z20171126-_B9A7340.jpg
 

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden
 
Het sponsoren van GHHC "Groningen" kan op vele manieren gebeuren. Streven is om altijd met een passende oplossing te komen voor beide partijen. De mogelijkheden die er bestaan zijn dus niet statisch. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van de genoemde mogelijkheden of heeft u een ander voorstel dan horen wij dit graag.
 
Maak uw keuze uit het onderstaande rijtje of blader de hele pagina door om alle mogelijkheden te bekijken.
 
 
 
Hoofdsponsor en Co-sponsoren
 
GHHC "Groningen” speelt Tophockey en wil dat ook blijven spelen. Onze hoofdsponsor en de co-sponsoren maken dit mede mogelijk. Samen vormen zij een belangrijke bron van inkomsten die wij moeten koesteren en uitbreiden om de ambities die GHHC ”Groningen” heeft om op topniveau te blijven presteren te kunnen realiseren.
Tophockey in het Noorden betekent Tophockey bij GHHC ”Groningen”!
 
Bent u ook geïnteresseerd in het sponsoren van GHHC "Groningen" op deze manier om bij te dragen aan de prestaties en ambities van de club dan gaan wij graag het gesprek met u aan.
 

Businesspartner
 
Naast sponsoring in geld is sponsoring in natura ook een niet meer weg te denken factor geworden. Zo kunnen onze Topteams gebruik maken van de faciliteiten bij Sportrade in Paterswolde en is Sportshop Haren samen met STAG leverancier qua kleding.

Naast de genoemde bedrijven zijn wij constant op zoek naar businesspartners op allerlei gebieden die iets voor ons kunnen betekenen maar voor wie wij als club ook iets kunnen betekenen. Zeker gezien de ontwikkelingen die zich op dit moment op de club voltrekken zijn de mogelijkheden enorm.

De verbintenissen welke wij als hockeyclub tot op heden met businesspartners zijn aangegaan zijn vooral gebaseerd op traditionele direct aan hockey gerelateerde faciliteiten. Zoals eerder in dit magazine reeds besproken staat de club op dit moment echter aan de vooravond van grote veranderingen. Bijvoorbeeld op het gebied van de accommodatie waar wij over beschikken zullen de komende tijd stappen gezet worden. Nieuwe mogelijkheden bieden zich hierdoor aan welke voor de club maar zeker ook voor een mogelijke partner interessant zijn. Wij hopen dan ook dat het aantal businesspartners welke de club op deze manier steunt de komende tijd zal groeien.
 
 


 
Businessclub
 
De businessclub van GHHC ”Groningen” heeft een aantal doelstellingen. De belangrijkste twee zijn;
• Het uitbreiden van het zakelijk netwerk en het financieel ondersteunen van GHHC "Groningen”.
• De businessclub de komende periode fors te laten groeien.
Het middel om dit te bereiken; de vele mogelijkheden benutten om te netwerken.
 
Business to business meetings
Zaken doen betekent vooral contacten leggen en onderhouden. Hiervoor worden ieder jaar een aantal mogelijkheden gecreëerd zoals een borrel in de eigen Zijlijn in het clubhuis van de hockeyclub of op locatie van een van de leden. Naast een gezellig drankje of een diner is er bijvoorbeeld ook ruimte voor een spreker of presentatie.
 
 
Thuiswedstrijden Dames 1 en Heren 1
Bij belangrijke thuiswedstrijden van onze beide eerste Topteams Dames 1 en Heren 1 of andere bijzondere evenementen zal de businessclub zorgen voor een speciale ontvangst van haar leden, partners en eventueel genodigden. Onder het genot van een drankje en garnituur wordt dan de mogelijkheid geboden om op plezierige en informele sfeer contacten tussen ondernemers te leggen en zowel, voor tijdens als na de wedstrijden elkaar te ontmoeten.

Extra activiteiten
Op de Business to business meetings of speciaal daarvoor vast te stellen data vinden regelmatig speciale activiteiten plaats waarbij bijvoorbeeld een interessante spreker uitgenodigd wordt of gezamenlijk een evenement wordt bezocht.
  
 
 
Bordsponsoring
 
Met uw bedrijfslogo langs de velden van GHHC "Groningen” zorgt u niet alleen voor optimale reclame voor uw bedrijf, maar ook nog eens voor een attractief hockeyveld.
GHHC "Groningen” bezit vier kunstgrasvelden, waarlangs volop ruimte is voor uw bord. De reclameborden hebben een lengte van 3 meter of een veelvoud daarvan met een hoogte van 75 cm. De borden zijn voorzien van een stevige constructie met ophangbeugels en zijn gemaakt van trespa om beschadiging door balinslag te voorkomen.
 
Als u er voor kiest om uw uiting langs het veld te laten plaatsen dan gebeurt dit altijd in opdracht van GHHC "Groningen” via een derde partij. U levert het logo aan, de fabricage en de plaatsing van het bord wordt vervolgens verzorgd. Bovendien is het mogelijk om het ontwerp van het bord aan de fabrikant over te laten.

Als het bord langs de velden hangt is het van belang dat het bord er netjes uit blijft zien. GHHC "Groningen” draagt om deze reden zorg voor het onderhoud van de borden die langs de velden hangen door ze schoon te houden en te zorgen dat alle borden stevig op hun plek blijven hangen.
 
 
 
Teamsponsoring
 
Hockeyclub GHHC "Groningen” bestaat uit ongeveer 75 verschillende teams. Het sponsoren van een club van meer dan 1000 leden als geheel biedt niet dezelfde mogelijkheden en zeker niet hetzelfde gevoel als het specifiek sponsoren van een bepaald team.Om deze reden is het mogelijk om één van de teams van GHHC "Groningen” als ‘clubje binnen de club’ specifiek te sponsoren middels teamsponsoring.
 
Teamsponsoring betekent meestal kledingsponsoring; een team komt naar de club in een bepaalde outfit speelt haar wedstrijden in het officiële tenue van GHHC "Groningen” beschikbaar gesteld door de sponsor.
 
Meer informatie vindt u door in het menu onder 'sponsoring' de optie 'kleding' te selecteren.
 
 

 
Overige mogelijkheden
 
Als sponsor heeft u uw eigen ideeën en inzichten over sponsoring. Het kan zijn dat deze niet direct matchen met de mogelijkheden die GHHC op dit moment biedt. Neemt u in dit geval altijd contact op met de sponsorcommissie. Ongetwijfeld is er een oplossing mogelijk die tegemoet komt aan uw wensen.
 
 
 

Hoofdsponsor

Evenementen

Augustus

September

  • 28 september - ALV
Webshop