_B9A3994-2l.jpg _B9A4436-l.jpg _B9A5367-l.jpg _B9A5458-l.jpg _B9A6196-l.jpg _B9A6212-l.jpg
 

Dinsdag 6 december geen veldtrainingen

6-12Ivm de lage temperaturen zijn de velden vandaag onbespeelbaar. Er zijn dus geen veldtrainingen op dinsdag 6 december mogelijk.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Fysiosportief tijdens de winterstop

30-11Ook tijdens de winterstop staan de fysiotherapeuten van Fysiosportief klaar voor advies en om je van je kleine en grotere pijntjes af te helpen! Kevin en Roos leggen het uit.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Sinterklaas was weer top

30-11 Ondanks zijn ontzettend drukke agenda vindt Sinterklaas het altijd prachtig op de club. Woensdag kwam hij met zijn Pieten langs en samen met jongere jeugd hadden ze weer een topmiddag! Sinterklaas heeft beloofd zijn uiterste best te doen volgend jaar weer met zijn Pieten terug te komen. Dit gave feest op de coolste hockeyclub van Nederland  willen zij niet graag missen!


Lees verder

Nieuws afbeelding

MB7 in het nieuw

29-11 Mede dankzij het NAM Vrijwilligers Fonds lopen de meiden van MB7 er piekfijn bij. De NAM leverde een mooie bijdrage voor de nieuwe trainingspakken, zonder er iets voor terug te hoeven. Dat verdient een eervolle vermelding! Op de foto tonen de meiden hun blijdschap, leuk!Lees verder

Nieuws afbeelding

Heren 1 en Dames 1 Kerstdiner

22-11 Nu het weer slechter wordt en de kou toeslaat, staat de warmte van de kerstgedachte gelukkig weer voor de deur. Een feest dat voornamelijk gevierd wordt met familie en lekker eten.

Mede daarom willen wij iedereen, die in deze tijden kou staat te kleumen langs de lijn, hartverwarmend de winterstop in sturen door middel van een kerstdiner. We zijn tenslotte allemaal onderdeel va

Lees verder

KEEPERS opgelet !!

18-11Na zondag 27 november is het clubhuis in het weekend gesloten.  Dit geldt ook voor het keepershok! Neem dus volgende week allemaal je tas mee naar huis na je training. Verder moet iedereen zijn/haar materiaal even goed nakijken, je mag in de zaal geen metalen gespen aan je klompen hebben!!

Lees verder

Winterstop 2016-2017

8-11 De winterstop voor elftallen is dit seizoen van 23 december-6 februari, tenzij je anders hoort van je trainer.
De laatste extra trainingen  op maandag zijn op 21 november en starten weer op 27 februari.
Jongste jeugd: Benjamins: laatste training op woensdag 14 december, start woensdag 8 februari 2017. F-jes: laatste training op w

Lees verder

Nieuws afbeelding

Arbitragecommissie zoekt versterking!

31-10In verband met de sterke toename van werkzaamheden en het vertrek van één van haar leden, zoekt de arbitragecommissie 2 nieuwe leden! Heb jij affiniteit met de clubarbitrage en lijkt het je leuk om dingen te regelen? Meld je dan aan. In het bijzonder zoeken we:
1. iemand die de begeleiding van nieuwe scheidsrechters (hoofdzakelijk bij de junioren) wil gaan coördineren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

GHHC Groningen op twitter

15-10Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Hier lees je de laatste tweets.


Lees verder

Hoofdsponsor

Webshop