A 2018 D1.jpg B 2018 H18.jpg _B9A0334 lr.jpg _B9A0502 lr.jpg _B9A0892 lr.jpg _B9A0926 lr.jpg _B9A0934 lr.jpg _B9A0978 lr.jpg _B9A0982 lr.jpg _B9A6576.jpg _B9A6592.jpg _B9A6976.jpg _B9A6999.jpg _B9A7257.jpg _p20171126-_B9A7386.jpg _Y20171126-_B9A7459.jpg _Z20171126-_B9A7340.jpg
 

Vacature Arbitragecommissie

22-9 Vacature Arbitrage-Commissie


Na 7,5 jaar vertrekt Tom Schuringa als de arbitrage-commissaris. Een aantal taken kunnen overgenomen worden door de leden van de commissie, maar helaas niet alles.


Daarom zijn wij op zoek naar iemand met een warm hart voor de clubscheidsrechters van GHHC. Iemand die van puzzelen houdt en netjes kan werken. Wij z

Lees verder

Vacature Barhoofd Barteam+

21-9 Als Barhoofd van het Barteam+ ben je inzetbaar om op een doordeweekse avond de bar in ons clubhuis te bemannen en/of op een zondag leiding te geven aan het barteam. Een leuke en verantwoordelijke taak. 
Je bent 18 jaar of ouder en minimaal een aantal keer per maand beschikbaar.  Je ontvangt een passende vergoeding. 
Lijkt dit je wat of wil

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe LISA app

21-9 De nieuwe LISA ClubApp is gelanceerd. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is. 
De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidi

Lees verder

Nieuws afbeelding

Vacature Communicatie & Social Media

21-9 Ben jij ook zo graag van alles op de hoogte wat er speelt op en rond de velden van GHHC? En wil je hier een bijdrage aan leveren? GHHC zoekt ondersteuning bij het beheer van social media, zoals instagram, facebook en online communicatie. 
Heb je hier affiniteit mee, bijvoorbeeld vanwege je opleiding, en lijkt het je leuk om dit op te pakken? Stuur dan een mailtje aan secr

Lees verder

Wijziging trainingstijd M8E3, M8E4, J8E2

18-9Ivm veldruimte en groepsgroottes is er per 24 september een wijziging in trainingstijd voor M8E3, M8E4, J8E2 op maandag . Dit wordt van 16.00-17.00 !


Lees verder

Nieuws afbeelding

Algemene ledenvergadering 2018

10-9 Uitnodiging: Het bestuur nodigt haar leden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering. De ALV staat dit jaar gepland op maandag 24 september 2018 om 20.00 uur in ons clubhuis aan de Kerklaan in Haren. Het is de reguliere jaarvergadering. Het bestuur doet deze avond onder andere verslag van het afgelopen verenigingsjaar en legt de begroting van het komende seizoen voor

Lees verder

Nieuws afbeelding

Trainers gezocht voor MA1 en JC1

10-9 Ambitie om hockeytrainer te worden van een jeugdteam met gemotiveerde spelers/ speelsters?
GHHC Groningen is op zoek naar versterking van haar team trainers voor de eerste jeugdteams. Zowel Meisjes A1 als Jongens C1 trainen 3 x per week en spelen hun wedstrijden op zaterdag. Voor MA1 zoeken we een trainer en voor JC1 een trainer/coach.
Bij GHHC investeren we in ons jeugdbeleid. Mo

Lees verder

Nieuws afbeelding

Activiteitenkalender GHHC 2018

9-9 Ook in het nieuwe seizoen zien we je graag op en rond de velden van GHHC Groningen. Zet daarom de data uit de activiteitenkalender alvast in je agenda.
In het bijzonder nodigt het bestuur haar leden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats op maandag 24 september a.s. in het clubhuis aan de Kerklaan. Aanvang 20.00 uur.Lees verder

Nieuws afbeelding

GHHC zoekt assistent trainer voor Heren1

6-9

Voor het nieuwe seizoen zoeken we een ambitieuze en enthousiaste assistent trainer. Het aantal trainingsdagen wordt in overleg bepaald.
Haal jij het beste uit spelers en vind je het leuk om mee te draaien in de overgangsklasse? Ben je doordeweeks beschikbaar voor training en op zondag voor de wedstrijden?
Neem dan contact op met marcmaterek@gmail.com .


Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockeytrainers gezocht

5-9 Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om hockeytraining te geven? Wij zijn voor een aantal jeugdteams van GHHC Groninge n (Categorie A of B) op zoek naar leuke trainers.
Heb je interesse?  Stuur een mail aan Angela Veeger via angela.veeger@mac.com .Lees verder

Nieuws afbeelding

Vacature: Barhoofd zaterdag

29-8 De Barcommissie is op zoek naar uitbreiding van het aantal barhoofd(en) op zaterdag. 
Als barhoofd werk je de ouders die bardienst hebben in. Je bent ongeveer 1 x in de maand aan de beurt om barhoofd op zaterdag te zijn.
We hebben in de commissie de taken verdeeld in een openen of sluiten van bar/clubhuis. Als je opent begin je rond 8:00 uur en werk je het team da

Lees verder

Vacature: Zaalhockeycommissaris

29-8 We zijn dringend op zoek naar een nieuwe   zaalhockey - commissaris   voor het nieuwe zaalhockeyseizoen 18/19. De huidige   zaalhockeycommissaris   Chris de Boer heeft aangegeven dat hij, indien gewenst en nodig, op de achtergrond nog ondersteuning wil geven. Taken van de   Zaalhockeycommissaris : het plannen van de wedstrijden in de thuish

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe voorzitter GHHC

6-6 Na zes jaar voorzitterschap heeft Martin Robaard besloten de voorzittershamer over te dragen. Het bestuur heeft in Maurice de Wilde een goede opvolger gevonden.
Maurice is in het dagelijks leven financieel directeur van Koopman Logistics, vader van Sophie (MB2), Eva (MC2) en Pien (MC1) en echtgenoot van Babette de Wilde. 
 
Maurice: "Als

Lees verder

Hoofdsponsor

Webshop