Golddiggersugardaddy-party-GHHC-2020.jpg
 
Jeugd

Hoog slagingspercentage scheidsrechtersexamens

Nieuws afbeelding 11-11

‘Wij gaan voor 100% clubscheidsrechters (CS)’. Zo luidde de ludieke actie van de arbitragecommissie: zorg dat in jouw team iedereen zijn CS-kaart heeft. Onze B-spelers gaven daar afgelopen maand massaal gehoor aan!


Na de examens op 10 en 31 oktober heeft de club er weer 92 kersverse scheidsrechters bij. Het slagingspercentage was met 88% bijzonder hoog. 


Maar liefst vijf B-teams hebben de 100% score gehaald! Als winnaar van 100%-actie hebben wij MB7 uitgeroepen. Dit is een team met alleen eerstejaars-spelers, die nu allen hun CS-kaart hebben. Ook hun beide coaches hebben een CS-kaart. MB7 (foto) organiseerde zelfs een speciale teamavond in het kader van het examen. Wat een spirit, proficiat! Jullie hebben de schaal met bitterballen echt verdient.


Een bijzonder eervolle vermelding voor Flo van der Ham uit JC4. Deze eerstejaars-C was dit jaar de jongste deelnemer aan het examen. Die heeft nu al zijn CS-kaart op zak. Dus je hoeft niet te wachten tot je in de B-leeftijd bent om scheidsrechter te worden, eerder mag. En het is superleuk, dus waarom niet?


De coach en manager van MB3 namen beide samen met hun spelers deel aan het examen, helemaal top. We zouden graag meer coaches zien op de cursus: up-to-date kennis van de regels is echt een must voor coaches. Voor alle coaches en spelers (!) die nog geen kaart hebben, wordt in maart volgend jaar nog een extra cursus en examenronde georganiseerd.
Hoofdsponsor

EvenementenVrijdag 28 februari - Themafeest Golddiggers en Sugardaddy's

Zondag 8 maart - ABN AMRO Super Sunday en huldiging zaalkampioenen

Zondag 22 maart - Super Sunday 

Zondag 29 maart - Zomertijd 

Vrijdag 3 april - Pubquiz

Zondag 5 april - Super Sunday 

Zaterdag 29 april - Super Jeugd Hockeydag 

Zondag 3 mei - Super Sunday 

Zondag 17 mei - Super Sunday Webshop