Golddiggersugardaddy-party-GHHC-2020.jpg
 
Algemeen

Vacatures Technische Staf (TS) per direct

Nieuws afbeelding 27-1

Per direct zijn we voor de Technische Staf (TS) op zoek naar versterking: een Coördinator Heren 1 en Dames 1 en Voorzitter TS. Krijg je er energie van om een bijdrage te leveren aan het tophockeybeleid en het werken met talent op onze familieclub? Reageer dan direct.

Vacature Coördinator Heren 1 en Dames 1


Je bent verantwoordelijk voor heren 1 en dames 1. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan het aanstellen van de begeleidingsteams ((assistent-)trainers/coaches), het versterken van contact tussen Dames 1 en TS en Heren 1 en TS (en bestuur) en een actieve rol als lid van de TS.

Wat vraagt GHHC Groningen van jou? In ieder geval ervaring en/of affiniteit met hockey op hoog niveau en een flinke dosis enthousiasme en flexibiliteit.

 

Vacature Voorzitter TS en Bestuurslid
Als voorzitter TS ben je overall verantwoordelijk voor de TS en bepaal en bewaak je het beleid passend bij het clubbeleid. Denk aan opstellen, implementeren en bewaken van het technisch beleid voor jeugd- en seniorentophockey, het contact met de KNHB en een actieve rol als bestuurslid van GHHC Groningen.

Wat vraagt GHHC Groningen van jou? Affiniteit met sport op hoog niveau, een goed organiserend vermogen en ervaring met het leiden van een team en het enthousiasme om dit op te pakken.

 

Voor meer informatie over de TS of over de functies kun je altijd contact opnemen met Frouke van Laar (0643766768 of techn[email protected]) of Maurice de Wilde (0653389948 of [email protected]). Interesse? Maak dat dan zo snel mogelijk maar uiterlijk zondag 9 februari kenbaar aan Frouke of Maurice. Zij gaan graag met je in gesprek.

Hoofdsponsor

EvenementenVrijdag 28 februari - Themafeest Golddiggers en Sugardaddy's

Zondag 8 maart - ABN AMRO Super Sunday en huldiging zaalkampioenen

Zondag 22 maart - Super Sunday 

Zondag 29 maart - Zomertijd 

Vrijdag 3 april - Pubquiz

Zondag 5 april - Super Sunday 

Zaterdag 29 april - Super Jeugd Hockeydag 

Zondag 3 mei - Super Sunday 

Zondag 17 mei - Super Sunday Webshop